Szlovéniában jártam egy Nemzetközi Tanfolyamon

Nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem a Slovenia Event -  nemzetközi léggömb tanfolyamon.

Azért is volt ez az esemény különleges számomra, mert elhatároztam, hogy nekifutok a nemzetközi léggömbdekoratőr vizsgának.

Izgatottan készültem erre a napra. Reggel még egy kis elmélet ismétlés a reggelinél, és irány a vizsgázóknak kijelölt terem. 4 óra állt rendelkezésünkre, hogy bebizonyítsuk, hogy van kellő tapasztalatunk a léggömb dekorálás területén és kiérdemeljük a Certified Balloon Artist (CBA) minősítést. Van néhány alapszabály, amit érdemes betartani, de szárnyalhat a fantázia és a kreativitás, mert a léggömbdekorálás nem arról szól, hogy csak összekötözzük a lufikat.  Sok tapasztalatot, kreativitást, kézügyességet és még rengeteg mindent igényel. Ettől lesz egy installáció különleges. Mindenki beleteszi a saját személyiségét és stílusát.

Ha tehetem, minden tanfolyamra elmegyek, mert számomra fontos a fejlődés és, hogy különleges technikákat ismerhessek meg, amit majd beleépíthetek a  lufifiguráimba és a léggömbdekorációimba. Ezek a képzések is hozzá segítettek ahhoz, hogy SIKERÜLT a vizsgám és CBA lettem.

Nagyon sokan 160 –an voltunk és ebből 37-en magyar színekben.  Nagyon sok inspirációt kaptam. Eszméletlen alkotások születtek. Nagyon szuper 5 nap volt.